Про ресторан

Ми змінимо ваше уявлення про закарпатську гастрономію та локальні їжу.
Використовуємо виключно місцеві продукти, що виготовляються у радіусі 150 км від Нижнього Селища. Нам важливе походження їжі
Готуємо правдиву slow food їжу, присмачуємо закарпатською гостинністю та традиціями. Щосезону розробляємо сет-меню, скуштувавши яке ви отримаєте новий гастрономічний досвід та зможете відчути Карпати на смак.
Тільки локальне, тільки найсвіжіше, тільки якісне.

Ми ретельно підбираємо продукти для нашого ресторану, спілкуємось із виробниками, їздимо до фермерів.
На кухні Ґелети використовуються продукти найвищої якості, що виготовляються крафтовими виробниками Карпат у радіусі 150 км від Нижнього Селища.
Меню
Меню
(натисніть, щоб розгорнути)

Сирна тарілка “Селиська” | 150 г | 145 грн |
М’ясна тарілка “Зелений Гай” | 150 г | 190 грн |
Маринований пструг із медовими огірками | 180 г | 180 грн |
Паштет із яловичої печінки з грінками | 90 г | 60 грн |
Буштинський паштет із пструга | 65 г | 90 грн |
Домашні чіпси із крумплі | 35 г | 35 грн |
Терін “Тиса” з кролика | 45 г | 70 грн |
Картопляний салат “Швабський” | 160 г | 50 грн |
Салат із пасулі з білими грибами | 215 г | 100 грн |
Салат “Домашні маринади” | 330 г | 105 грн |
Корзина “Грибна ґелета” | 170 г | 130 грн |
Кремзлики із маринованим пстругом | 210 г | 125 грн |
Тушковані гриби труби смерті | 50 г | 70 грн |
Різці яловичі | 130 г | 150 грн |
Язик яловичий з брусничним соусом | 120 г | 160 грн |
Вареники з кроликом | 175 г | 125 грн |
Вареники з Традиційною бринзою Хустщини | 165 г | 125 грн |
Поливка грибна | 200 г | 80 грн |
Морквяний крем-суп | 245 г | 130 грн |
Гарбузовий крем-суп | 280 г | 100 грн |
Селиська поливка з перепілки із домашньою локшиною | 250 г | 100 грн |
Грибний крем-суп “Карпатське капучино” | 200 г | 125 грн |
Голубці з картоплі та білих грибів | 250 г | 80 грн |
Гратен | 200 г | 90 грн |
Крумплі смажені | 200 г | 75 грн |
Лопатки з беконом | 220 г | 75 грн |
Лопатки з цибулею | 220 г | 60 грн |
Броколі із сирним соусом | 135 г | 90 грн |
Брюсельська капуста з маслом | 130 г | 80 грн |
Цвітна капуста з вершками | 130 г | 50 грн |
Селиський раклет | 280 г | 160 грн |
Куряча ніжка з медом і фруктовим пюре | 250 г | 270 грн |
Тячівський пструг із топленим маслом | 145 г | 230 грн |
Пструг фрі | 250 г | 280 грн |
Осетр буштинський | 260 г | 600 грн |
“Чорна гора” (яловичий медальйон із рижиками) | 200 г | 250 грн |
Щока яловича з карамелізованим гарбузом | 280 г | 225 грн |
Пульпети з ягнятини із томленими білими грибами | 300 г | 150 грн |
Каре ягняти із базиліковим кремом | 280 г | 320 грн |
Мітітей із ягняти на грилі | 360 г | 165 грн |
Запечена ніжка ягняти (за попереднім замовленням, від 1 ніжки, середня вага запеченої ніжки 1200-1500 г) | 100 г | 110 грн |
Домашній хліб від Шефа | 100 г | 20 грн |
Хлібна корзина | 300 г | 55 грн |
“Челебі” медовий | 130 г | 80 грн |
Селиський тарт із яблуками | 250 г | 110 грн |
Палачінти з персиком | 230 г | 100 грн |
Морозиво “Крем-брюле” | 50 г | 30 грн |
Морозиво горіхове | 50 г | 30 грн |
Морозиво малинове | 50 г | 45 грн |
Морозиво полуничне | 50 г | 45 грн |
Морозиво м’ятне | 50 г | 30 грн |
Морозиво яфинове | 50 г | 30 грн |
Сорбет яблучний “Йовнатка” | 50 г | 25 грн |
Сорбет м’ятний “Фрішно” | 50 г | 25 грн |
Сорбет малиновий | 50 г | 25 грн |
Сорбет полуничний | 50 г | 25 грн |
Екскурсії та дегустації
Пропонуємо вам відвідати екскурсію Селиською сироварнею та дегустацію крафтових сирів власного виробництва.
Під час екскурсії ви зможете ознайомитись із виробництвом сиру та отримати новий цікавий гастрономічний досвід на дегустації сирів із додатками та винами.
Екскурсії з дегустаціями відбуваються тільки за попереднім записом за телефоном +380673865109
Як до нас потрапити
Ресторан працює у селищі Нижнє Селище, вул. вул. Центральна, 86 а
(попереднє бронювання – обов’язкове)