Вітаємо у “Ґелеті”

ресторані повільної їжі від Селиської сироварні

Про ресторан

Ми змінимо ваше уявлення про закарпатську гастрономію та локальні їжу.
Використовуємо виключно місцеві продукти, що виготовляються у радіусі 150 км від Нижнього Селища. Нам важливе походження їжі
Готуємо правдиву slow food їжу, присмачуємо закарпатською гостинністю та традиціями. Щосезону розробляємо сет-меню, скуштувавши яке ви отримаєте новий гастрономічний досвід та зможете відчути Карпати на смак.
Тільки локальне, тільки найсвіжіше, тільки якісне.

Ми ретельно підбираємо продукти для нашого ресторану, спілкуємось із виробниками, їздимо до фермерів.
На кухні Ґелети використовуються продукти найвищої якості, що виготовляються крафтовими виробниками Карпат у радіусі 150 км від Нижнього Селища.

Меню

Екскурсії та дегустації

Пропонуємо вам відвідати екскурсію Селиською сироварнею та дегустацію крафтових сирів власного виробництва.
Під час екскурсії ви зможете ознайомитись із виробництвом сиру та отримати новий цікавий гастрономічний досвід на дегустації сирів із додатками та винами.
Екскурсії з дегустаціями відбуваються тільки за попереднім записом за телефоном +380673865109

Як до нас потрапити

Ресторан працює у селищі Нижнє Селище, вул. вул. Центральна, 86 а
(попереднє бронювання – обов’язкове)